Baba

Kiakadt a színésznő a Delta Airlinesra

A Twitteren osztotta meg éles bírálatát a Delta Airlinesszal kapcsolatosan Busy Phillips, miután külön akarták utaztatni lányától.

A Dawson és a haverok című sorozatból ismert színésznő a most már törölt tweetben szörnyűnek nevezte a légitársaságot, mert állítólag más járaton akarták utaztatni, mint kilencéves lányát. 

„Hé, Delta! Köszönöm, hogy törölték a járatom, majd átirányítottak, és végül szétválasztottak minket a gyermekemmel. Szörnyű!”

Phillips természetesen nem hagyta egyedül a lányát, és végül is együtt tudtak utazni. A Delta Airlines azonnal válaszolt a színésznő tweetjére. Bocsánatot kértek, és biztosították arról, hogy „ez nem jellemzi a Delta Brand ügyfélszolgálatát”.

A légitársaság elmondta azt is, hogy anya és lánya foglalása valójában különböző időpontokban történt, így amikor a járatot törölték, nem tették őket azonos másik járatra. A Delta Airlines végül kárpótlásul visszafizette azon jegyek árát, melyeket a színésznő nem vett igénybe.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top