Baba

Extrém szoptatós pózok, amiket nem tanítanak a csecsemős nővérek

Amikor felkészülsz a szoptatásra, a csecsemősök jó esetben elmondják, hogy tudsz oldalt fekve vagy ülve szoptatni. Az alábbi képek azonban bizonyítják, hogy az élet ennél sokkal kreatívabb helyzetek elé állít anyaként.

Fél kézzel, fél lábon, guggolva… akárhogy, akármilyen pózban képes vagy megszoptatni a babát, ha épp sír az éhségtől. Ilyen az anyai ösztön, nem bírja hallgatni, hogy éhezik a gyermek, úgyhogy ha épp a vécén ülve, akkor úgy, ha fejen állva, akkor meg úgy fogja szoptatni a csemetéjét.

Azért van persze a képek között olyan extrém szoptatás is, amit inkább ne utánozz le, ha nem vagy profi jógás, mert még a végén ráesel a gyerekre. Mindenkinek balesetmentes szoptatást kívánok!

 

When too much fun in the sun means you have to choose between taking a nap, keeping the fun going, and eating… You just do it all! Lol #Repost @womb2move ・・・ “Look Ma no hands” Had to share this blissful photo of 📷 @nurturingnova 💜🌞💜 Thanks @stopcensoringmotherhood for sharing! #happybaby #bliss #normalizebreastfeeding #normalisebreastfeeding #parenting #geelongmums #melbournemums #breastfeeding #summervibes #enoughwinteralready #prenatalyoga #womb2move #fourthtrimester #motherhood • • • • #yoga #prenatalyoga #postpartumyoga #postpartum #postpartumbody #yoga4life #wisewomen #childbirth #breathe #doula  #sanantonioyoga #sanantoniowellness #sanantonio #generations  #family

Doula•Yogini•Healer (@yogamayabirth) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 8:39 (PDT időzóna szerint)

 

Minerva at the park always wants to eat and run off to play at the same time 😂

Brittany Marsh (@brittbrownmarsh) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2017, időpont: 7:29 (PDT időzóna szerint)

 

“No matter what, boobs on demand!” #bwdbf #wedothis #gymnurstics #toddlernursing

Black Women Do Breastfeed (@bwdbf) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2016, időpont: 10:34 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top