Baba

Öt centiméteres szempillákkal él a 11 éves kisfiú

Mujin Bahonajev egy átlagos, 11 éves kisfiú, aki felnőtt korában focista szeretne lenni. Mujint mégis megbámulják az utcán, ugyanis közel öt centiméteres szempillái vannak.

Szülei szerint, amikor Mujin született, szempillái elértek az ajkáig, most pedig már közel öt centiméter hosszúak. A Moszkvában élő fiatalember büszkén viseli a figyelemreméltó szempillákat, amik a leghosszabbak Oroszországban.

„Úgy élek, mint bárki más. Nem kell túl nagy figyelmet fordítani a szempilláimra” – monda Mujin. „Kényelmesek, nem zavarnak semmiben.”

forrás: https://vk.com/muin2014

A fiú már szerepel az oroszországi rekordok könyvében, de nem nagyon foglalkoztatja az efféle hírnév, inkább arról álmodik, hogyha majd felnő, akkor nagy focista lesz.

Édesapja, a 45 éves Szajfulló 2010-ben költözött családjával Oroszországba Tádzsikisztánból. “Amikor Mujin kiment az utcára, mindenki azt kérdezte tőlünk, hogy minden rendben van-e a kisfiúval. Elvittük több orvoshoz is, de ők megnyugtattak, hogy minden rendben van, Mujin teljesen egészséges.”

Az erőteljesebb szőrnövekedésért felelős gén tér el nála az átlagostól, az orvosok szerint ezt a gént a nők terhesség alatt szedett gyógyszerei is befolyásolhatják.

További képek a kis focistáról a Daily Mail cikkében találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top