Baba

Elfoglalta a gyereket a pincérnők gyöngye, hogy az anyuka nyugodtan megehesse, amit rendelt

Hősként ünnepli az internet.

Ahogyan azt minden szülő pontosan tudja, a gyerekeket az ebédlőasztalnál minden jobban érdekli az ételnél, ezért az anyukáknak és apukáknak nem sok nyugodt perc jut ilyenkor. Így van ezzel a 24 éves, észak-karolinai Courtney Pedigo is, aki mégis vette a bátorságot, és elment kislányával egy közeli étterembe.

Természetesen a 18 hónapos tündéri kislány nagyon nem fért a bőrébe, ezért Pedigo végül megkérte a pincérnőt, hogy csomagolja el neki a vacsoráját. Legnagyobb meglepetésére azonban a pincérnő nemet mondott, és inkább felajánlotta, hogy odaül az asztalukhoz, és foglalkozik a gyerekkel, amíg ő nyugodtan megeszi, amit rendelt.

A fiatal édesanyát annyira meghatotta a pincérnő, bizonyos Nianni Rudder felajánlása, hogy a Facebookon is megosztotta a történetet. Ahogyan pedig az ilyenkor lenni szokott, repültek a megosztások, mostanra pedig a Fox News is beszámolt az önzetlen pincérnőről.

Egyszerűen leült, és elfoglalta Harlynnt, mialatt én megettem a vacsorámat. Még fagylalttal is megetette, majd megtörölgette az arcát és a kezecskéit, egyszerűen gondoskodott róla

– nyilatkozta a hírportálnak az anyuka.

Courtney Ruth Pedigo/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top