Baba

Csodálatos meglepetés várta a leukémiával küzdő apát

A férfi azt hitte, hogy a rettegett betegség miatt nem lehet többé gyereke.

Csodálatos ajándékkal lepte meg a kórházban leukémiával küzdő férjét egy skót nő: egy pozitív terhességi teszttel – írja a Mirror. A férfi azt hitte, hogy a betegség miatt többé már nem lehet gyereke, ezért szinte sokkolta a jó hír.  
 
„Fogalmam sem volt róla, hogy Natalie teherbe esett. Azt hittük, ez lehetetlen. Azonnal kitört rajtam a zokogás. El sem mertem hinni” – mondta a lapnak a 32 éves Alisdair Cameron.

Képünk illusztráció (Fotó: Europress)

A Daily Record tudósítása szerint a Leo névre keresztelt kisbaba márciusban született meg, kilenc hónappal azután, hogy az orvosok közölték Alistairrel, hogy kiújult a betegsége, ezért újabb kemoterápia és sugárkezelés vár rá. A skóciai Paisley-ben élő férfit 2016-ban diagnosztizálták rákkal, éppen akkor, amikor felesége első közös gyereküket hordta a szíve alatt. Orvosa akkor azt mondta neki, hogy a kezelések miatt el fogja veszteni a nemzőképességét.
 
Alistair nagyon nehezen viselte a kezeléseket. Őssejt-transzplantációt kapott, ami miatt egy ritka betegség, a Graft Versus Host Disease is megtámadta a szervezetét. Hajszálon függött az élete, felesége azért is döntött úgy, hogy meglepi a terhességi teszttel, hogy erőt öntsön belé. „Szerettem volna meglepni és felvidítani, ezért csináltam neki egy kis csomagot. Amikor megtalálta a tesztet, elsírta magát örömében” – emlékezett vissza Natalie.
 
„Leo volt a fény egy nagyon sötét alagút végén. A családom sokat segített abban, hogy a gyógyulásomra tudjak koncentrálni. Minden vágyam az volt, hogy velük lehessek” –mondta Allisdair.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top