Baba

Betegen is gyönyörűek ezek a babák – most mesés fotók készültek róluk

Különböző mesei helyzetekben fényképeztek olyan babákat, akiknek különböző orvosi eszközök vannak a testükhöz erősítve. Így is ugyanolyan aranyosak.

Angela Forker amerikai fotós különleges sorozatba kezdett. Beteg babákat fotóz, akiknek különféle, a testükhöz erősített orvosi eszközök segítenek életben maradni. Forker különleges, gyakran meséket megelevenítő hátterek előtt fotózza a gyerekeket, az orvosi eszközöket pedig esze ágában sincs eltakarni – azok ugyanis a képek fontos elemeit képezik.

Fotók: Angela Forker / Caters News

A fotós Madalyn Grace Solis emlékére kezdett bele a sorozatba, akit az anyja annak ellenére megszült, hogy tudta, a baba beteg lesz, 15 napot viszont így is tudott élni. 

A fotózott gyerekek testéhez légzéskönnyítő készülék, katéter, csövek és más eszközök vannak kapcsolva, de a fotók tanúsága alapján így is elégedettek tudnak lenni. A fényképeken olyan, mintha az űrben lebegnének, vagy a felhők között, a Holdon, vagy virágok között repkednének.

Fotók: Angela Forker / Caters News

Forker fotóit ezen az oldalon lehet megnézni, érdemes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top