Baba

Minden babának jár – Segíts a rászoruló babáknak!

Három anyuka összefogott, és gyűjtésbe kezdtek a rászoruló babáknak. Annyi a teendőnk, hogy összeállítsunk egy csomagot olyan alapvető dolgokkal, amikre egy kisbabának szüksége lehet.

Somodi Dóri, Várszegi Olívia és Szabó Patrícia, mindhárman anyukák, akik szívükön viselik a rászoruló babák sorsát. A #nemluxustáska kampány nyomán támadt az az ötletük, hogy mi lenne, ha a babáknak szerveznének gyűjtést, olyan alapvető holmikat kérve az emberektől, amikre tényleg minden babának szüksége lenne. Így született meg a Minden babának jár jótékonysági kampány.

Egy csomagot álmodtunk meg, amibe mindenki azt tesz bele, amiről úgy gondolja, egy babának szüksége lehet rá. Mi semmi mást nem kérünk, csak azt, hogy te tedd össze egy táskába, amit gondolsz egy kicsit babának és valamelyik pontra vidd el. Az instán postolhatod is, #mindenbabánakjár taggel. Mi a csomagokat összeszedjük és a Baptista Szeretetszolgálat segítségével juttatjuk el azokhoz, akiknek tényleg szükségük van rá.

baba kampány gyűjtés

Kép: Neszeszer

A #mindenbabánakjár kampány pillanatok alatt elterjedt az interneten, szerencsére egyre többen csatlakoznak a kezdeményezéshez, és juttatják el a babáknak a csomagokat. Sorra érkeznek a gyűjtőpontnak való jelentkezések is, így aztán nem is lesz olyan nehéz dolgunk, ha le szeretnénk adni egy babacsomagot, hogy eljuttassák egy rászoruló babához. Ide kattintva elérhető a jelenlegi gyűjtőpontok listája, amely napról napra bővül.

Egy listát is összeállítottak, hogy milyen alapvető kellékeket várnak a csomagokban, de természetesen szabadon bármit bele lehet tenni a táskába, ami nem romlandó, és amit használni tud egy baba.

baba kampány gyűjtés

Kép forrása: Neszeszer

Mi biztos, hogy csatlakozunk ehhez a remek kezdeményezéshez, velünk tartasz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top