Baba

A kórházi nővér fogadta örökbe a náluk kezelt kisbabát

A kisfiú betegen született, újszülöttként sok kórházi kezelésre szorult. Az egyik nővér nagyon megszerette.

Az amerikai Angela Farnan nővérként dolgozik egy gyermekkórházban, Illinois államban. Tavaly került be hozzájuk újszülöttként Blaze, aki szívbetegséggel született. Háromnapos volt, amikor először megműtötték.

Blaze azóta egy másik műtéten is átesett, és egyszer valószínűleg szívátültetésre szorul. A kezelések között gyakran hosszabb időre is a kórházban hagyták, mert a szülei messze laknak, rossz anyagi körülmények között, és nem volt pénzük a sűrű utazgatásra.

Forrás: Angela Farnan via ABC News

Ezalatt Farnan egyre jobban megszerette Blaze-t, amit a szülők is láttak. Tavaly márciusban a baba biológiai anyja könnyek között kérte meg a nővért, fogadja örökbe a gyereket. Farnan azt nyilatkozta a Good Morning Americának, hogy azokban a hetekben komoly érzelmi válságon ment át, mert férjével tudták, hogy hamarosan hazaengedik a babát, nekik pedig búcsút kellene venniük tőle. Ám így végül teljesítették az anya kérését, és Blaze azóta is velük él.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top