Baba

A kétgyerekes Polgár Kriszta olyan izmos, mintha photoshopolták volna

Polgár Kriszta kétgyermekes anyuka, akinek szálkás testét nagyon irigyeljük.

Polgár Kriszta teste szó szerint hibátlan. A kétgyermekes anyuka életében fontos szerepet játszik a sport, amikor csak teheti, edz, nem csoda, hogy ilyen hasfala van:

„Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak. És csak ez volt a szemem előtt a nagyon nehéz terhességeim alatt.  A 10-20 kilók csak úgy repkedtek. Hónapokat töltöttem ágyban.  A testem megérezte a változásokat.  A legfájóbb pont a szétszakadt hasam volt, az izom és a bőr egyaránt. Két évig csak egyrészes fürdőruha jöhetett szóba, rejtegettem magam elől is.  Végül eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó többé ezen görcsölni, hiszen változtatni nem tudok rajta. Elfogadom a csíkokat, most már a részem mind. Nem akartam többé tökéletes bőrt, nem akartam többé senkinek sem megfelelni. Nem akartam máshoz hasonlítani (bár azt előtte sem). Ez két évbe telt. Viszont egy dolgot elhatároztam. Hogy magamból a legjobbat hozom ki” – írta Polgár Kriszta, akinek tökéletesen sikerült a terve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇭🇺 Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak. És csak ez volt a szemem előtt a nagyon nehéz terhességeim alatt. A 10-20 kilók csak úgy repkedtek. Hónapokat töltöttem ágyban. A testem megérezte a változásokat. A legfájóbb pont a szétszakadt hasam volt, az izom és a bőr egyaránt. Két évig csak egyrészes fürdőruha jöhetett szóba, rejtegettem, magam elől is. Végül eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó többé ezen görcsölni, hiszen változtatni nem tudok rajta. Elfogadom a csíkokat, mostmár a részem mind. Nem akartam többé tökéletes bőrt, nem akartam többé senkinek sem megfelelni. Nem akartam máshoz hasonlítani (bár azt előtte sem). Ez két évbe telt. Viszont egy dolgot elhatároztam. Hogy magamból a legjobbat hozom ki. Nem máshoz hasonlítva a lábam hosszát, a vádlim vastagságát, a hasamon a bőrt. Csak összességében, jól akarom magam érezni a bőrömben, minden pozitívumával és tökéletlenségével együtt. A saját démonjaimat akartam legyőzni. Mára úgy érzem, talán sikerült... 🇺🇸 For english version please go ‘see translate’ on the bottom. I will update the post in english later on 😉 #workout #momof2 #fitmom #fitness #motivation #fitnessmotivation #mombody #befit #stretchmarks #pregnancy #abs #girlswithmuscle #houston #thewoodlands #texas #highriskpregnancy #poker pokergirl #diastasisrecti 📸: @colortime

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés,

„Fantasztikus formában vagy :)”

„Adj még erőt, hogy elinduljak és jó nőt faragjak magamból 😂😂😂Tisztelet a munka előtt és amit elértél vele” – írták a kommentelők Kriszta fotói alá.

(Nyitókép: Polgár Kriszta/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top