Baba

Úgy tűnik, Harry hercegék Archie babája máris igazi csodababa

Az ifjabb Royal Family nagyon cuki babás fotóval köszöntötte a 2020-as évet rajongóik, követőik nagy örömére. A kép a 7 hónapos Archie herceg akaratán kívül hatalmas jótékonysági akciót indított el.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Harry Herceg és 7 hónapos kisfia, Archie bájos fotót posztolt újév alkalmából hivatalos Instagram-csatornájukra. Ez pedig igazi pillangóhatásként Kanadából, ahol a család az ünnepeket töltötte, Új-Zélandon vetett hullámokat, egy nagyszabású jótékonysági akcióként.

A közösségi oldalra készült kép megosztása után két nappal ugyanis a Make Give Live nevű új-zélandi társadalmi vállalkozásban működő jótékonysági szervezet egyszer csak azt vette észre, hogy egyik napról a másikra megtízszerezték a forgalmukat. A szervezet vezetői elképedtek, fogalmuk sem volt, mire véljék ezt.

Hamarosan kiderült, hogy a legfiatalabb Royal Baby, Meghan Markle és Harry Herceg kisfia az általuk kötött sapkák egyikét viseli azon a bizonyos újévi képen.

„Egyelőre szerintem fel sem fogtuk, hogy mi történik velünk, körülöttünk” – nyilatkozta Becky Smith, a szervezet egyik munkatársa a BBC-nek, hozzátéve, hogy természetesen nagyon örülnek a hirtelen jött népszerűségnek, illetve annak, hogy most ilyen sokakhoz eljut az üzenetük.

Ekkora rohamra persze egyáltalán nem voltak felkészülve, a Make Give Live a fotó két nappal ezelőtti megjelenése óta nagyjából 450 új rendelést kapott. Eddig örültek, ha egy hónapban összesen érkezett ennyi.

A szervezet egyébként egyrészt a magány térhódítása ellen küzd, továbbá támogatja a mentális betegséggel küzdőket. Új-Zéland-szerte összesen 11 kötő, horgoló, varró csoportjuk van, közel 120 taggal. A kézműves csapatok tagjai rendszeresen kávézókban, művelődési házakban vagy könyvtárakban jönnek össze, hogy sapkákat kössenek. Minden egyes eladott sapka után egy másikat adományoznak egy rászorulónak az országban.

Becky Smith szerint Sussex hercegnője még 2018-as új-zélandi látogatása alkalmával kaphatott egyet ajándékba a sapkáik közül, majd maga is vett kettőt: ezek egyike került most Archie herceg fejére a képen.

A nagy roham ellenére a szervezet még fogad megrendeléseket, a vásárlóknak legfeljebb hosszabb ideig kell várakozniuk, míg megkapják horgolt, kötött kiegészítőiket. Ugyanakkor a céljuk továbbra is az, hogy a csapatok megmaradjanak vidám, jótékonysági szervezeteknek, tevékenységük pedig feltöltő, hasznos közösségi élménynek, ahol bárki levezetheti a stresszt.

Annak persze szintén nagyon örülnek, és rendkívül hálások a hercegi családnak, hogy most még többet jótékonykodhatnak, és segíthetnek a rászorulókon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top