Baba

Fél kézzel segítette világra kislányát az apa

Minden olyan hirtelen történt, hogy muszáj volt cselekednie, csakhogy az egyik karja éppen gipszben volt.

Ariana igazi csodababa, ezt bátran kijelenthetjük. A kislány születésének körülményei ugyanis finoman szólva nem voltak éppen átlagosak. Jade Brown már a terhessége utolsó napjaiban járt, amikor egyik éjjel hirtelen nagyon erős fájásai lettek. Párja, Rhys rötön látta, hogy nincs idő késlekedésre, azonnal hívta a mentőket.

Mivel az események nagyon gyorsan haladtak, végül kénytelen volt a bába szerepét az apuka ellátni. Miközben törölközőkért rohangált a lakásban, telefonon hallgatta a diszpécser instrukcióit. A helyzetet egy csöppet nehezítette, hogy a férfi bal karja épp gipszben volt, mivel focizás közben három helyen sikerült eltörnie a hüvelykujját. És az érkező pici lány mintha csak tudta volna, hogy gyorsnak és ügyesnek kell lennie, gyakorlatilag pillanatok alatt apukája kezében landolt.

Ha a szülés beindul, bármi megtörténhet (Fotó: Pexels)

„Könnyebb lett volna, ha baseballkesztyűben várom” – viccelődött az ifjú apa, hozzátéve, hogy nagyon szerencsések, mivel minden gyorsan és komplikációmentesen zajlott, pedig könnyen baj is történhetett volna

A vicc a sztoriban, hogy Jade eredetileg hallani sem akart róla, hogy párja jelen legyen a szülésnél, de az élet végül másképp rendelte. A fiatal nő elmondta: nagyon büszke Rhysre, hogy ilyen példásan helyt állt a krízishelyzetben.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top