Baba

Árva kiscicákra vigyáz a hatalmas szívű kutyus

A macskákról és kutyákról általában azt gondoljuk, hogy nincsenek túl jóban egymással. A hatalmas szívű kutya, Raylan esete azonban azt bizonyítja, hogy itt az ideje leszámolnunk az előítéleteinkkel.

Raylan egy internetes videónak köszönhetően vált nemrégiben híressé, amiben azt láthattuk, ahogy a jószívű kutya kiscicákra vigyáz és gondoskodik róluk. Raylan ugyanis olyan árva kiscicák ideiglenes nevelőszülője, akiknek elpusztult az édesanyjuk, vagy akiket kidobtak otthonról. A kutya átveszi édesanyjuk szerepét egészen addig, míg nem találnak új otthont számukra.

Raylan

Raylan épp egy kiscicáról gondoskodik (fotó: Raylan Instagram oldala)

„Hat éve fedeztem fel, hogy Raylan szereti a kiscicákat”

mesélte a Boredpanda-nak a kutya gazdája. Raylan még csak hároméves volt, amikor hazahozták mellé az első árva kiscicát, akivel rögtön nagyon kedves, gondoskodó volt és imádott vele játszani. Watson végül felnőtt és a szomszédba költözött, de ma is gyakran találkoznak Raylannel, aki azóta sorra gondoskodik a kiscicákról, az Instagram oldalát pedig már több mint húszezren követik. A kutya kilenc év alatt eddig hatvan kiscicáról gondoskodott, de a gazdáiról sem feledkezik meg: ha a cicák a kanapén hegyeznék a karmaikat, a kutya szigorú szülőként megtiltja ezt nekik.

Olvasgatnál még kutya-macska barátság témában?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top