Baba

Sosem vágyott nagy családra, most 11 gyereket nevel a brit nő

Ha a család kimozdul valahova, az anyuka számozott pólókat ad a gyerekekre, hogy mindenkit szemmel tudjon tartani. Ha a család kimozdul valahova, az anyuka számozott pólókat ad a gyerekekre, hogy mindenkit szemmel tudjon tartani.
11 gyereket nevel egy brit nő

„Csak azután jöttem rá, milyen nagyon élvezem az anyaságot, hogy megszületett az első gyerekem” – idézi a The Sun című brit bulvárlap a 30 éves Nicole Suttont, aki fiatal kora ellenére már 11 gyermek édesanyja. A brit nő a lapnak elárulta, sosem vágyott igazán nagy családra, de ma már el se tudja képzelni az életet a gyerekei nélkül.

Konkrétan sokkot kaptam, mikor kiderült, hogy terhes vagyok az első lányommal, Rhiannannal” – mesélte, majd hozzátette, csak a terhesség 4 hónapjában derült ki a várandóssága, és akkor is csak véletlenül. „Azért csináltam a tesztet, mert megmagyarázhatatlanul hízni kezdtem. Álmomban se gondoltam, hogy végül pozitív lesz” – tette hozzá.

Nicole, aki Rhiannan mellett Lacy, Mackenzie, Skylar, Henley, Cobi, Parker, Hadley, River, Ocean és Navy édesanyja is, azt mondja, bár férjével sok gyerekük van, egyáltalán nem különböznek azoktól a családoktól, ahol legfeljebb két-három gyerek él. „A gyereknevelés minden szülő számára ugyanakkora feladat, függetlenül attól, hány gyerekről gondoskodsz” – mondja, majd elismeri, több gyereket már nem szeretnének

Olvass még többet nagy családokról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top