nlc.hu
Baba

Hajas baba

Bámulatos hajkoronával született ez a kisbaba

A kislány haja már az ultrahangon is látszott.
Újszülött (Fotó: Profimedia)

Egy ír kismama, Alexandra Jechorek a 34. heti ultrahangon pillantotta meg, hogy születendő kislányának már az anyaméhben komoly haja nőtt. A kis Maya 6 héttel később született meg, dús, sötét hajkoronával, mely a füle alá ért.

“Azt hittem, minden csecsemő kopaszon születik. az idősebbik gyerekem, Kadin is kopasz volt a születésekor, ebből gondoltam, hogy az újszülött babák így néznek ki” – mondta Alexandra.

A kórházban az orvosok és az ápolónők is elképedtek a csöppség haján, azt mondták, még soha nem láttak ilyet. A születését követő hetekben pedig bárhová is vitték a szülei, úton-útfélen megálltották őket és kislány haját dicsérték.

Maya most 1 éves, édesanyja pedig még soha nem vágta le a haját, illetve nem is tervezi, hogy belátható idén belül megtenné. A kislány nagyon jól tűri, amikor Alexandra különféle frizurákat készít neki. Különféle színű csatokat tesz a tincseibe vagy copfokba köti. Az újabb és újabb frizurákat pedig a kislány saját Instagram-oldalán mutatják meg.

“Minden nap megmosom és balzsammal is bekenem a haját. Aztán kifésülöm, befújom hajápolóval, aztán egy törölközővel megszárítom. Nagyjából 20 percbe telik, ami elég hosszú idő ahhoz képest, hogy egy 1 éves hajáról van szó” – mondta az anya, aki szerené, ha Mayából babamodell lehetne.

A szülők családjában egyébként nem fordult elő hasonló hajas baba, így Maya különleges adottsága valósznűleg a véletlen műve.

(Nyitókép: Profimedia)

Még több hajas baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top