nlc.hu
Baba

Iskolai erőszak

Brutálisan elvert egy fiatalt egy pécsi iskola egyik dolgozója

A nagydarab kopasz férfi a tizenéves gyerekkel a földön verekedett, majd leszorította, ököllel rácsapott és később, mikor felállt, még belerúgott egyet.

Egy pécsi iskola egyik pedagógusa megragadott egy tizenéves fiatalt, aki az iskola területén dohányzott. A tanár annak ellenére sem engedte el a fiút, hogy nem az intézmény diákja, ezért a fiatal összevitatkozott a tanárral. Ekkor jött az iskola egyik dolgozója, aki feltehetően karbantartással vagy takarítással foglalkozott, majd a tizenéves gyerekkel a földön összeverekedett, leszorította, ököllel rácsapott és később, mikor felállt, még belerúgott egyet, írja a Blikk.

Az iskola gondnoka elvert egy pécsi diákot

Az iskola gondnoka elvert egy pécsi diákot (Fotó: illusztráció, Pixabay)

Az iskolai bántalmazásról egy felvétel is bejárta az internetet, ám a videót a Youtube-ról azóta eltávolították. Az iskola azt mondja, az eset nem náluk történt.

Mint kiderült, a nagydarab férfi, aki jól elverte a fiatalt, egy külsős cég alkalmazottja, aki az iskolában gondnoki feladatokat látott el, ám felmondták a munkaviszonyát az eset után, írja a lap.

A szabadpecs.hu szerint a megvert fiatal tagja egy olyan bandának, akik rendszeresen az iskola közelében időznek, és sok, szinte napi szintű konfliktus és feszültséggel teli helyzet kötődik már hozzájuk, nem egy esetben az iskola pedagógusainak is beszólogatnak. Ez alapján sejteni lehet, hogy a később elbocsátott fiatal férfi begőzölt a korábbi sérelmek miatt.

A Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top