Baba

Vérfagyasztó árú iskolatáskát kapott Kylie Jenner kislánya

A világ legfiatalabb milliárdosa nem fukarkodott, ha a gyerek beiskolázásáról van szó.

A Kardashian-klán szoknyái mögül előbújt Kylie Jenner még csak 23 éves, de tavaly óta a világ legfiatalabb olyan milliárdosa, aki mindezt saját erejéből érte el. Ez persze némileg sántít, hiszen Kim Kardashian nélkül valószínűleg a mai napig senki sem tudná, kicsoda ő, de az tény, hogy Kylie Cosmetics nevű kozmetikai cégével szép üzleti sikereket aratott, így valószínűleg nem nagyon kell stresszelnie a hó végén a számlák befizetése miatt.

Kylie Jenner, családtagjaihoz hasonlóan aktívan használja a közösségi médiát, első sorban az Instagram képmegosztót. Itt az obligát bikinis pózolás mellett előszeretettel tesz közzé fotókat-videókat a kislányáról, Stormiról. Így történt ez tegnap is, amikor felkerült a sztár Instagramjára az alábbi videó, amelyen az iskola első napjának örül a kislány. Valami furcsaság biztosan van a dologban, Stormi ugyanis még 3 éves sincs, tehát még nem jár iskolába.

View this post on Instagram

first day of schooooool 🖤📝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

A sasszemű internetezők azonban kiszúrták, hogy a kislányon egy halvány rózsaszín Hermes Taurillon Clemence Kelly Ado táska lóg, amelynek bolti ára 12 000 dollár, azaz több mint 3,6 millió forint. Idén nyáron történt már hasonló, amikor a kislány Khloé Kardashiantől kapott egy Louis Vuitton Weekender táskát, amelyen a Trolls című rajzfilm egyik szereplője volt látható. Igaz, ez nem is volt annyira drága, hiszen „csupán” kétezer dollárba, azaz bő 612 ezer forintba kerül. Júniusban a kis Stormi pedig egy szintén a Louis Vuitton által gyártott Speedy típusú táskának is örülhetett, amely ezekhez képest szinte már bazári bóvli, a maga 1180 dolláros (bő 361 ezer forint) árcédulájával.

További cikkeink a Kardashian-klánról:

Kylie Jenner lánya többmilliós iskolatáskát kapott, pedig még nem is iskolás

Kylie Jenner, a világ egyik legfiatalabb dollármilliárdosa (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top