nlc.hu
Baba

Bernáthegyi kutyűt sétáltat

Hathetes testvérét sétáltatja az imádni való bernáthegyi

Ez a bernáthegyi nemcsak sétálni szeret, de sétáltatni is.

Az egyéves Moose nevű bernáthegyi sétálni viszi mindössze kilenchetes testvérét, az imádnivaló Arya Bailey-t – látható a GMA videójában.

Hathetes testvérét sétáltatja az imádnivaló bernáthegyi

Bernáthegyi kölyök (Fotó: Unsplash)

A videóban látható, hogy a nagyobb bernáthegyi szájában fogja a pórázt, azzal sétáltatja testvérét, aki őt követi. Úgy tűnik, Moose-t is sétáltatja valaki, vélhetően a gazdája:

A GMA nemrég hasonló videót tett közzé, amelyen látható, amint egy kutya a lovarda egyik lovát elviszi sétálni, a patás kantárját használva póráznak. A lovat sétáltató kutya úgy tűnik, nagyon érti a dolgát.

Persze van, hogy sétáltatás közben furcsa dolgokra leszünk figyelmesek. Mondjuk, hogy valaki egy teknőst sétáltat. A koronavírus első hullámában, Olaszországban a kijárási tilalom miatt csak alapos indokkal tartózkodhattak az utcán az emberek, és ilyen ok volt többek között a háziállatok sétáltatása is. Az olasz rendőrség a húsvéti hosszú hétvégén figyelt fel egy nőre, aki a leírás szerint pizza méretű teknősével időzött az utcán, ráadásul nyakörv sem volt az állaton.

Imádjuk a mamlasz bernáthegyiket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top