nlc.hu
Baba

10 hét után tért magához a youtuber a kómából, babafotót posztolt

Gyermeke születése után 10 hétre kómába esett: most felébredt és gyerekes fotót posztolt

Grace Victory népszerű YouTuber még karácsonykor került mesterséges kómába, alig egy nappal a babája születése után. Nemrég magához tért, és már babás fotót posztolt.

Grace Victorynak eredetileg februárban kellett volna megszülnie kisfiát, de pechjére tavaly terhesen elkapta a koronavírust, és ez váratlan komplikációkat okozott az egészségében és a terhességében is. Az orvosok a babát és őt is védve döntöttek úgy, hogy sokkal korábban kell szülnie, ezért végül a szülésre már tavaly karácsonykor sor került. A 30 éves anyuka tünetei azonban tovább romlottak, így mindössze egy nappal a gyermeke születése után mesterséges kómába helyezték őt – írja a Unilad.

Végül csak tíz héttel később, március nyolcadikán tért magához, és azonnal tájékoztatta a követőit, hogy már magánál van, a babája pedig jól érzi magát odahaza. Úgy fest, azóta már jól van annyira, hogy hazamehetett, mert a közösségi oldalain egy fekete-fehér képet osztott meg a babája pici lábairól. Grace több mint 220 ezer feliratkozóval rendelkezik a YouTube-on, ahol testpozitív üzeneteket közvetít, és a mentális egészség témájával is foglalkozik. Koronavírus-fertőzése során is folyamatosan készített tartalmakat az aktuális állapotáról és helyzetéről, amíg tehette.

A koronavírus és a terhesség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top