nlc.hu
Baba

A sérült medvebocsot a rendőrök vitték orvoshoz

Rendőrkabátba bugyolálva vitték orvoshoz a sérült kismackót

Ijesztően indult, de megnyugtató vége lett a történetnek.

A román rendőrség Facebook-oldalára került ki az alábbi poszt, amelynek főszereplője egy nagyjából három kilós medvebocs. A Sibiu megyei rendőrségre tegnap futott be egy telefonhívás, amely szerint a környéken elképzelhető, hogy orvvadászok tevékenykednek, akik medvecsapdákat is kihelyezhettek a ragadozók befogása érdekében. 

A rendőrök hamarosan ki is szálltak a kérdéses területre, ahol szerencsére nem fedezték fel orvvadászok nyomait, és az említett csapdák jelenlétét sem észlelték. 

Találkoztak viszont az alábbi fotókon is látható medveboccsal, amely egyelőre ismeretlen okból megsérült. A rendőrök azt feltételezik, hogy a kismackó egyszerűen rosszul esett vagy megcsúszott és lezuhant egy magasabb pontról. 

Szerencsére komolyabb baja nem esett, de azért a rendőrök a közeli állatkertbe szállították, hogy ellássák a sérüléseit és alaposan megetessék. Mivel valószínűleg elég hűvös lehetett az idő, az egyik jófej rendőr saját dzsekijébe bugyolálta be a kis állatot. 

A poszt, nem túl meglepő módon nagyon népszerűnek bizonyult: bár alig hét órája került fel a Facebookra, már most is több mint 4400-an lájkolták, 395 felhasználó pedig meg is osztotta a tagadhatatlanul cuki sztorit az ismerőseivel.

Medvebocsot fogtak a román rendőrök

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Még több cukiság az nlc-n:

  • Macska költözött kölykeivel egy madárfészekbe
  • Ez a gigantikus kutyus bemutatja, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét
  • Ilyen aranyosan cipeli az oposszum mama a kölykeit – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top