nlc.hu
Baba

Megszólalt a babákat elcserélő ápolónő

Összecserélt babák: megszólalt a hódmezővásárhelyi kórház ápolónője

Az újszülött osztály munkatársa bocsánatot kért a történtekért.

„Magam és a kolléganőim nevében szeretnénk bocsánatot kérni a szülőktől! Nem akartunk senkinek sem bajt, kellemetlenséget okozni, pillanatnyi figyelmetlenség okozta a tévedést. Több évtizede vagyok a pályán, hasonló még sohasem fordult elő. Nagyon megviselt, rendkívül bánt a dolog” – nyilatkozta a Promenad24 oldalnak annak az újszülött osztály munkatársa, ahol a napokban összecseréltek két újszülöttet, pontosabban egy kisfiút nem az igazi szülei vittek haza.

A hódmezővásárhelyi kórház munkatársa, aki a sajnálatos hibát elkövette, hozzátette, a gyerekek kezén lévő karszalag a helyes adatokat tartalmazta, a hazaküldéskor azonban véletlenül ezt nem olvasták le, így fordulhatott elő, hogy egy másik babát adtak át a családnak. Az osztály főorvosa már ott a helyszínen elnézést kért a családtól. A dolgozónak a több évtizedes pályafutása során ez az első ilyen tévedése.

(via Blikk)

baba

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top