nlc.hu
Baba

Férje fagyijába rejtette a terhességi tesztjét

Jó hírt akart közölni, a férje fagyijába rejtette a pozitív terhességi tesztjét

Lisa és a férje, Josh betért egy McDonald’s gyorsétterembe, és ha már arra jártak, kikértek egy fagyit. A nő az alkalmat arra használta fel, hogy a férje fagyijába rejtse el a pozitív terhességi tesztjét, így állva elő a nagy hírrel.

A nagy eseményből Lisa természetesen közösségi médiás látványosságot csinált, magyarul felvette videóra, és közzétette a TikTokon. A videóból kiderül, hogy Josh igazából nem is akart fagyit enni, csak Lisa erősködik, hogy egye megy, amit hozott neki a pultból – derül ki a brit Metro beszámolójából.

Lisa nagyon ügyesen a terhességi tesztjét teljesen elrejtette a fagyiban, így a vonakodó Joshnak sokáig fogalma sem volt, mivel áll szemben, és láthatóan zavarba is jön, amikor felfedezi, hogy mit rejt a fagylaltja. A jó hír, hogy úgy néz ki, a szokatlan bejelentési mód ellenére azért örül a hírnek. Mit gondolsz, gusztustalan vagy romantikus a videó, vagy valahol a két véglet között foglal helyet?

Könnyed híreink munkavégzés mellé:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top