nlc.hu
Baba

15 hónapos világutazó baba

Még csak 15 hónapos, de a szüleivel már beutazta Európát

A koronavírus-járvány alatt született babákról azt mondják, nekik kicsit zártabb a világ. Akkor ismerd meg Jude-ot!

Bár Jude még csak 15 hónapos, élete nagy részét egy stílusos lakóautóban utazva töltötte, bejárva Európát. A kisfiú kéthónaposan indult az utazásra, szüleivel a skót Sarah-val és ausztrál apukájával Lochie-vel.

Kilátás egy furgonlakásból (Fotó: Pexels.com)

Kilátás egy furgonlakásból (Fotó: Pexels.com)

Amellett, hogy megtette első lépéseit egy valenciai tengerparton, Jude már világot látott: 6 országban (az Egyesült Királyság kivételével) 28 különböző helyre látogatott el.

A kisfiú Horvátországtól Franciaországon és Olaszországon át Spanyolországig, Svájcig, sőt Ausztráliáig sok élményt, látnivalót gyűjtött össze – többet, mint sok ember egész életében.

Jude csak annyit tudott, hogy utazik és egy furgonban él. Ennek eredményeként nagyon jól alkalmazkodik az új környezethez, és szeret új emberekkel találkozni” – mondja Sarah, aki szerint szuper, hogy mindig van náluk egy komplett háztartás és nem kell olyan repülőkre várniuk, amik késhetnek.

A furgon átalakítása 9000 fontba (3,8 millió forint) került, de a házaspár ragaszkodik ahhoz, hogy minden fillért megért.

Lochie kijelentette, hogy nem is hiányzott, hogy egy házban éljenek, különösen azért, mert szabadságot kaptak a munkából. „Sarah hét hónapos terhes volt, amikor megvásároltuk a furgont, de ez nem akadályozta meg abban, hogy segítsen átalakítani” – mondja az apa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top