nlc.hu
Baba

Várnak a szexszel a baba csillagjegye miatt

Sok pár inkább kivár a szexeléssel, csakhogy a babájuk ne egy általuk nem kedvelt csillagjegyben szülessen

Bár a legtöbb párnak bőven elég bonyodalom összehozni egy babát, vannak, akiknek extra igényeik vannak, és nem szeretnék, ha a gyerekük bizonyos csillagjegyekhez tartozzon, és a szex elodázásával tesznek is ezért.

Vannak a szerencsések, akiknek különösebb erőlködés nélkül jön össze a gyerek, és sokan vannak azok is, akiknek hosszú időn át próbálkozniuk kell, figyelni arra, melyik a legtermékenyebb pár nap a hónapban, és abban az időszakban megtenni minden tőlük telhetőt. Egy Reddit vitából derült ki, hogy vannak, akik az időzítésben ennél jóval tovább mennek: ha vannak számukra nem kívánatos csillagjegyek, akkor úgy időzítik a szexelést, hogy a gyerekük semmiképp abban az időszakban szülessen – írja a LadBible.

Terhesség

Vajon Vízöntő lesz? (Fotó: Pixabay)

Kipróbálta már valamelyikőtök a csillagjegy alapján történő babatervezést? A férjem őrültségnek tartja, hogy a babavállalást a csillagok állása alapján tervezzem meg, pedig számomra fontos, hogy a baba olyan jegyben szülessen, hogy mindkettőnkkel kompatibilis legyen

Ezek a mondatok indították el a lavinát a Redditen, amire jöttek egészen bizarr visszajelzések is: valaki elmesélte, hogy egy barátnője kizárólag márciusban szeretne teherbe esni, hogy a gyereke lehetőleg Nyilas jegyben szülessen. Egy anya elmondta, hogy semmiképp sem akart Skorpió gyereket, így úgy sakkozott az időpontokkal, hogy az semmiképp ne lehessen. Voltak, akik szerint ez a fajta tervezés nem egészséges, hiszen alapvetően nem mi irányítjuk ezeket a dolgokat, bármikor becsúszhat egy koraszülés, vagy megeshet az is, hogy a baba később jön a vártnál. Sokan leírták, hogy a gyereket szeretni kell, tartozzon bármelyik csillagjegyhez is. A LadBible még egy felmérést is talált, miszerint minden ötödik amerikai hajlamos lenne átgondolni, hogy a gyermeke születését egy számára szimpatikus csillagjegyhez igazítsa, a milleniál generáció 31 százalékát pedig komolyan foglalkoztatja, milyen csillagjegyű lesz a babája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top