nlc.hu
Baba

Megható bejegyzést osztott meg Szabó András Csuti

„Nektek köszönhetően lettem hirtelen felnőtt” – érzelmes posztot tett közzé Csuti

Követői szerint Csuti nagyon jó édesapa.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina az év elején váltak külön, azóta pedig igyekeznek megoldani, hogy mind a ketten minőségi időt töltsenek a közös gyermekeikkel. 

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

A négyéves Medox és a kétéves Nina több napot is az apjuknál vannak, aki korábban elmondta, sosem szeretne hétvégi apuka lenni. 

„Továbbra is közösen neveljük a gyerekeket, s száz százalékig biztos vagyok benne, hogy Edina ugyanolyan elvek mentén teszi ezt, mint én, ebben nagy az egyetértés közöttünk. Általában heti két napot vagyok velük, de előfordul, hogy azt kérik, én menjek értük az oviba” – nyilatkozta pár napja az üzletember, aki azt is hozzátette, megviseli, amikor Medoxék elmennek tőle. 

Most pedig egy nagyon őszinte bejegyzést osztott meg Instagramon. „Édes drága, gyönyörű angyalkáim! Nektek köszönhetően lettem hirtelen felnőtt, érzelemben gazdag és felelősségteljes férfi!” – írta a fotó mellé Csuti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top