nlc.hu
Baba

Jennifer Lawrence elárulta gyermeke nemét és nevét

Jennifer Lawrence elárulta gyermeke nemét és nevét

A színésznő nem szívesen ad betekintést a magánéletébe, de most kivételt tett.

Februárban született meg Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő és férje, Cooke Maroney első gyermeke. Ugyan néhány hónappal később a lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapni, ahogyan a szülők gyermekükkel sétálnak, a híresség – amennyire csak lehet – megpróbálta megóvni a magánéletét a nyilvánosság előtt, olyannyira, hogy még kollégáinak sem árulta el például azt, férjével milyen nevet választottak gyermeküknek. 

Jennifer Lawrence a Don't Look Up premierjén 2021 decemberében

Jennifer Lawrence a Don’t Look Up premierjén 2021 decemberében (Fotó: Profimedia)

Jennifer Lawrence nemrég azonban interjút adott a Vogue magazinnak, amiben az anyaságról is mesélt, és azt is elárulta, hogy mi a gyermeke neme és hogyan hívják. Mint kiderült, a színésznőnek kisfia született, aki a Cy nevet kapta. És miért pont ezt a nevet választották? Mert Cy Twombly néhai festő, szobrász és fotós Maroney kedvenc művésze. 

Lawrence elárulta, nem volt benne biztos, hogy rögtön erősen kötődni fog a gyermekéhez, de a szülés után teljesen megváltozott az élete.

Emlékszem, az egyik legjobb barátommal sétáltam kilenc hónapos terhesen, és arra gondoltam: »Mindenki azt mondja, hogy jobban fogom szeretni a babámat, mint a macskámat. De ez nem lehet igaz. Talán annyira szeretni fogom őt, mint a macskámat?«

A 32 éves színésznő ezen kívül arról is beszélt, hogy fia születése előtt többször is elvetélt, először a korai húszas éveiben, mikor éppen egyedül volt Montrealban, írja a 24.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top