nlc.hu
Baba

Aurelio gyermekéről mesélt Pumped Gabo

Aurelio gyermekéről mesélt Pumped Gabo

"A lány is és a pici is szépek" - mondta Aurelio gyermekéről a korábbi valóságshow-szereplő barátja, Pumped Gabo - írja a Bors.

Pumped Gabo nagyon igyekszik, hogy végre felkerüljön a kapcsolattartói listára, hogy ne csak levélben kaphasson hírt cimborájáról, Aurelioról.

“Jól van és egyébként kaptam tőle egy levelet is, amiben leírta, hogy egész jól beilleszkedett és jófejek vele a rabtársai is.  Azt is leírta, hogy nagyon szeret engem és nagyon várja már, hogy újra találkozzunk. Sajnos a kapcsolattartó státuszt nem kaptam meg, de pár napja összefutottam valakivel, akit hívhat is a rácsok mögül és ő is megerősítette, hogy Aurelióval minden a legnagyobb rendben van, már a körülményekhez képest”– mondta Pumped Gabo, aki Aurelio gyermekéről is ejtett pár szót.

(Fotó: Neményi Márton/solwee)

(Fotó: Neményi Márton/solwee)

“Ugye most született egy gyereke is, amiről egyébként én sem tudtam, de annak nagyon örülök, hogy a lány is és a pici is szépek. Mondjuk az, hogy volt kint közben egy barátnője, az annyira nem jó, no de mindegy is. Szeretett volna gyereket a barátnőjétől, az nem jött össze, de az univerzum dolgozott és ahonnan elvett, oda vissza is adott. Én örülök neki és képeken már láttam is a picit. Egyébként ha úgy van, bölcsibe szívesen elviszem néha és el is megyek érte”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top