nlc.hu
Baba

Karkötők készítésével segít a rászorulókon egy ötéves kislány

Karkötőket készít egy ötéves kislány, hogy segíteni tudjon a rászorulókon

A szülei és a közösség is nagyon büszke a kislányra.

Egy ötéves kislány, Eve Richardson úgy döntött, szeretne segíteni azokon, akik anyagi gondokkal küszködnek, mégpedig úgy, hogy karkötőket készít, és az eladásból befolyt összeggel egy helyi élelmiszerbankot támogat. Eve két fontért (kb. 940 forintért) árulja a karkötőket, és eddig több mint 100 font (közel 47 ezer forint) gyűlt össze, de lesz ez még több is, ugyanis több mint nyolcvan rendelés érkezett eddig.

Édesanyja szerint, amint valaki jelzi, hogy egy szeretne venni egy karkötőt, a kislány azonnal nekilát a munkának, annyira szeretné jobbá tenni mások életét, és nemcsak a karkőtő-készítéssel szeretne segíteni, szívesen ajánl fel ruhákat és játékokat is jótékonysági célokra.

Karen Noble, a Pallion Action Group munkatársa elmondta, nagyon hálásak a kislánynak, aki nemcsak, hogy tisztában van azzal, hogy a közösségen belül vannak rászorulók, hanem tesz is azért, hogy segítsen rajtuk. „Nagyon büszkék vagyunk rá, és arra, hogy milyen példamutatóan viselkedik” – tette hozzá. 

Lényok gyöngyékszereket készítenek

Fotó: Getty Images

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top