nlc.hu
Baba

Légpuskával lőtte fejbe magát egy kisfiú

Légpuskával lőtte fejbe magát egy kisfiú Budapesten

A gyerek az apja fegyverével játszott, amikor a baleset történt.
vérdíj a drogos énekesnő fején

Szombaton egy tíz év körüli gyermek fejbe lőtte magát az apja légpuskájával a XVIII. kerületben  – számolt be a Metropol. A lap úgy tudja, hogy a gyermek szülei külön élnek, a tragédia pedig az egyik kapcsolattartás alkalmával, az édesapánál történt. A fiú az udvaron játszott a fegyverrel, az apa pedig csak akkor értesült a balesetről, amikor a gyerek fejfájásra és hányingerre panaszkodva bement a lakásba és elmondta neki.

A férfi később hazavitte a gyermeket az édesanyjához, aki miután megtudta, hogy mi történt, azonnal mentőt hívott. A fiút kórházba szállították, ahol azóta is ápolják.

A Metropol megkeresésére a  Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy „a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát és súlyos sérülést szenvedett. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top