nlc.hu
Baba

Rihana terhes hasa

Rihanna pocakját cirógatta férje az Oscar-gálán

Rihanna három pocakvillantós ruhát is hordott az idei Oscar-gálán.

Rihanna többször is átöltötözött a 2023-as Oscar alatt: volt egy bevonulós és egy fellépőruhája, majd egy harmadik, mentaszínű szettben tért vissza a nézőtérre a produkciója után – írja a 24.hu.

Akkor is ezt viselte, amikor a színfalak mögött lefotózták párjával, A$AP Rocky-val, akivel éppen második gyereküket várják. A rapper mosolyogva simogatja az énekesnő hasát a róluk készült képeken.

rihanna

Fotó: Robert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images

Rihannának már az első várandóssága alatt is védjegyévé váltak az explicit, pocakvillantós outfitek és most, hogy a második gyermekét várja, újra előszeretettel mutatja meg fedetlen vagy majdnem fedetlen terheshasát. Az Oscaron mindezt sellő stílusban, az Alaïa divatház kreációjában is megtette – erről a 2023-as Oscar-ruhákról szóló cikkünkben írtunk.

Rihanna Oscar 2023

Rihanna (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

A baba, akinek nevét máig nem tudni, tavaly májusban jött világra, ám a pár boldogsága nem felhőtlen: tavaly télen letartóztatták az énekesnő párját, akit életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel vádolnak. A rendőrök egy 2021. november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoznak, amelyben a rapper a fő gyanúsított. A rapper szabadlábon van.

Egy harmadik ruhában: Fotó: Al Seib/A.M.P.A.S. via Getty Images

Egy harmadik ruhában: Fotó: Al Seib/A.M.P.A.S. via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top