nlc.hu
Baba

Szerencsét hozó keresztnevek

Ez a 10 név szerencsét hoz a kisbabáknak

Ezekkel a nevekkel sokat tehetsz azért, hogy a gyereked lépteit szerencse kísérje. Kérdés, hogy meg tudsz-e velük barátkozni, mert cseppet sem hétköznapiak!

Amikor valaki nevet választ a gyerekének, a szép hangzás mellett érdemes nagy hangsúlyt fektetni arra is, hogy mit jelent a kiszemelt utónév. Nem elhanyagolható szempont persze az sem, hogy illik-e egyáltalán a baba vezetéknevéhez, ahogy az sem, hogy mennyire esik közel a névnapja a születésnapjához.

Négylevelű lóherét tartó kislányEgy biztos, ha olyan nevet kerestek, ami szerencsét hoz a kicsinek, ezekkel nem fogtok majd mellé! S hogy miért érdemes ebből a listából választani? Szerencsére bizony mindenkinek nagy szüksége van, ezért ha tudjátok, hogy egyes keresztnevek ezzel ruházzák fel a viselőiket, kár elszalasztani a lehetőséget! 

Ha nem tudnátok elképzelni a gyereketeknek az itt szereplő lány- és fiúneveket, netán a családtagok orrolnának meg a névválasztás miatt, klassz megoldás lehet az is, ha második névként adjátok ezek közül valamelyiket az úton lévő babának. Íme a szerencsehozó lista!

Megnézem
Összes kép (11)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top