Baba

Cuki, vagány bébiruhák hazai tervezőktől

Poénos vagy kedves angol szövegeket, mindenféle rajzokat látunk nap mint nap a gyerekcuccokon. De mi a helyzet a magyar darabokkal? Van egyáltalán választék?
Most a bodyk kerültek fókuszba, mint az egyik legfontosabb darab a pelenkáskor végéig, hamarosan pedig a nagyobbacskáknak való ruhákról is szó esik majd – addig is nézegessétek az idei trendi darabokat, no meg az anyagokban rejlő veszélyekről sem árt tájékozódni.

JuditVigvariDesign

 
Judit munkái vonzó darabok: többnyire népi motívumokat ötvöz a mintáiban, tervei letisztultak, remekül mutatnak táskán, szütyőn és babaruhán. Ezek a bodyk szuper ajándékok újszülöttnek, külföldi barátoknak is, külön kiemelendő, hogy ajándékzacskót is lehet hozzájuk vásárolni ugyanezekkel a mintákkal, ami környezetbarát megoldás a csomagolás szempontjából és nem mellesleg egy tartós ajándék pluszba. Itt találjátok a szebbnél szebb darabokat.
 Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból

Lucky Vampire Gang

 
Vicces, vagány darabok fiúknak és lányoknak egyaránt egész széles választékban, sőt még bébiváró csomagot is találunk. Nézelődni itt lehet a webshopban.
 
 
Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból

Scamp

 
Pár éve kaptunk egy cuki, magyar mondókás bodyt, akkor arra gondoltam, milyen jó lenne ezekből sokféle, sokféleképp. A Scampnél lehet ilyeneket fellelni, aranyos darabok, található mondjuk nemsemleges és persze erősen fiús vagy lányos színekben is mindenféle verzió, sőt egyedi nyomtatásra is van lehetőség. A boltot itt találjátok. 
 
Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból
 
 

Pirinyó

 
Kicsit hasonló vonal, mint az előző: többnyire kedves grafikák kedves, kicsi szövegekkel, mint pl. Növök, mint a gomba – helyes kis ruhák ezek is, egyébként a skála igen széles, gyakorlatilag mindenféle gyerekruhát és kellékeket is lehet itt kapni, ezen az oldalon.
 
Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból

Matyodesign

 
Matyóhímzéses darabok, kategorikus kiállással a kézi készítés mellett, a honlapon kedves kollégák fényképét is megnézhetjük. Hagyományostól eltérő színvilág alkalmazása a modern darabokon: szerencsés ütköztetése a régi és új világ divatjának, nemhiába kedvelik külföldön is – a bodykon kívül férfi- és női ruhák egyaránt kaphatók, sőt még bizonyos fokú saját tervezést is lehetővé tettek az oldalon, részleteket itt találtok.
 
Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból

Hunbaby

 
Itt kimondottan azt az igényt próbálják kiszolgálni, ha valaki pl. igazi kalocsai mintás ruhákat keres (egyébként nemcsak bébiruhákat árulnak, hanem mindenféle darab akad pólótól tornacsukáig), mindemellett törekednek az alacsony árra és a ruhák tartósságára is – tartsák meg ezt a jó szokásukat! A webshopot itt találjátok. 
 
Cuki, vagány, magyaros bébiruhák kishazánkból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top