Baba

40 kilót ledobott, mert elege lett a hasából – fotók

A terhességem alatt megengedtem magamnak, hogy azt és annyit egyek, amennyit csak akarok, és ezt a szokást a következő két terhességem alatt is tartottam – mondta Natalie, aki nemcsak 40 kilótól, hanem sok pénztől is megszabadult, hogy ki merjen menni a strandra.

“Minden nő szeretne jól kinézni fürdőruhában, és mióta lefogytam, azóta alig várom, hogy nyár legyen, és végre megmutathassam magam fürdőruhában” – nyilatkozta Natalie Davis a Daily Mailnek. Korábban azt mondta magának, így néznek ki az anyukák ,és kész, minél nagyobb leplekkel takarta magát, és ezzel el volt intézve.

“Aztán már a férjem előtt is szégyelltem magam, és a tükörbe sem néztem szívesen, a gyerek meg egyre nagyobbak lettek” – tette hozzá Natalie. Hetente négyszer járt edzőterembe, és persze az étkezésére is figyelt, ugyanakkor hiába fogyott, a hasa csak nem akart helyrejönni. Végül plasztikai műtéttel szabadult meg a kötényhasától.

Nézzétek meg az előtte-utána fotókat:

Negyven kilót ledobott, mert elege lett a hasából - fotók

 

Negyven kilót ledobott, mert elege lett a hasából - fotók
  • Nagy fogyás: Önmagamamat egy növendék ámbrás cethez hasonlítottam

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top