Egy életed van
Szponzorált tartalom

Egy életem van, ezért vigyáznom kell rá

Tíz embert kértünk meg, hogy fejezze be az „Egy életem van, ezért...” kezdetű mondatot. Ahogyan arra számítottunk, mindannyian egészen mást mondtak.

Te mit mondanál, ha valaki megkérne, hogy fejezd be az „Egy életem van, ezért…” kezdetű mondatot? A családod jutna eszedbe? Az egészséged? Esetleg a vágyaid vagy a bakancslistád? Tízen – név nélkül – vállalták, hogy megosztják velünk a legszemélyesebb gondolataikat.

„Egy életem van, ezért nem bánom, ha változnom kell. Fiatalként azt hittem, enyém a világ. Aztán jöttek a pofonok és az újrakezdések. Miután megtanultam két lábbal járni a földön, próbálok még jobb lenni, és a világ is még jobb lesz körülöttem.”

„Egy életem van, ezért sokat sportolok. Hiszem, hogy ami tudok, meg kell tennem magamért és az egészségemért.”

„Egy életem van, és ezt nagyon sajnálom. Szeretek élni, szeretem az élvezeteket és kerülöm a túlzásokat, hogy jobban vigyázzak erre az egy életre.”

„Egy életem van, most éppen az, amiben vagyok, de hiszek a reinkarnációban. Ettől függetlenül óvom az életem, testi-lelki egészségem és a világot, ami körülvesz.”

„Egy életem van, ezért vigyáznom kell rá. Régen nem tudtam becsülni a dolgokat, de manapság nagyon odafigyelek az apró örömökre, és nincsenek felesleges elvárásaim.”

„Egy életem van, ezért egészségesen élek, sokat mozgok, nem eszem húst, és ha tudok, kikapcsolódom. Felelős vagyok a gyermekeimért, szeretném látni, ahogy boldog felnőttként élnek.”

„Egy életem van, ezért fontos, hogy olyan emberekkel vegyem körül magam, akik szeretnek, és akiket én szeretek.”

boldog család

„Egy életem van, és itt az ideje, hogy komolyan vegyem magamat és az álmaimat. Utazni fogok, erre vágyom nagyon.”

„Egy életem van, ezért meg kellene tanulnom sokkal jobban értékelni a szeretteimet. Sajnos hiába szeretem őket, nem tudom eléggé kimutatni az érzelmeimet.”

„Egy életem van, és mostanában nem veszem túl jól az akadályokat. Most, hogy kérdezed, szerintem változtatnom kell a gondolkodásmódomon.”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top