Bármikor jöhetsz! cikkek

A kislányra bízták, hogy elárulja a családtagoknak újszülött testvére nemét – nem sikerült

A pár lányukra bízta a feladatot, hogy a család többi tagjának elárulja újdonsült testvére nemé, de nem pont úgy sült el, ahogy tervezték.

Egyes párok, amint csak lehet, rögtön tudni akarják születendő gyermekük nemét, de vannak olyanok is, akik csak a szülésnél szeretnének rájönni. Így volt ez azzal a szülő párossal is, akik második gyermeküket várták, és elsőszülöttükre bízták a feladatot, hogy ő fedje fel újszülött testvére nemét a családtagok előtt. A kislány nagy bejelentéséről videó is készült, amiben jó látható, hogy teljesen zavarban van a gyerek, valószínűleg még fel van spannolva a történtektől, ezért csak izgatottan szaladgál a kórház várójában.

Miután sokadszorra kérdezik a családtagok, mi a neme a babának, és már az apa is noszogatja a kislányt, fiú vagy lány testtvére született-e, a gyerek végül kiböki, hogy fiú. A kijelentésre többen is felkiáltanak örömükben a családból, mikor az apa megszólal: “Nem. Kislány.” Na, erre már mindenki röhögőgörcsben tör ki, hogy átverte őket a lány, aki azért még bizonygatja, hogy kisöccse született. Mi elég jót szórakoztunk a videón újra és újra.

A helyes bejelentésről készült videót itt lehet megnézni: Little Things

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top