Justin Bieber

Justin Bieber

Hailey Bieber

Selena Gomez

Justin Bieber

Minden infó egy helyen Justin Bieberről.

Justin Drew Bieber az Ontario állambeli Stratfordban született, 1994. március elsején, kanadai pop énekes. Justin Bieber fiatal korától kezdve szeretett énekelni, dalait édesanyja rendszeresen feltöltötte a YouTube-ra. 2008-ban ennek köszönhetően fedezte fel Scooter Brown, aki hamarosan a fiú menedzsere lett. 2009-ben jelent meg az Island Recordsnál Justin Bieber bemutatkozó kislemeze, a One Time, ami tíz országban is felkerült a slágerlistákra. 2009 november 17-én jelent meg Justin Bieber első nagylemeze, a My World, ami az Egyesült Államokban platinalemez lett. A My Worldről hét dal is felkerült a Billboard Hot 100 slágerlistára.

Justin Bieber azóta az amerikai szórakoztatóipar nagyvadjává nőtte ki magát. Minden lépését kamerák követik. Gáláns kalandjai során összeboronálták már Jasmine Villegassal, Miley Cyrussal, Selena Gomezzel pedig éveken keresztül tartott se veled-se nélküled kapcsolata. 

Justin Biebert 68 millióan követik a Twitteren, többen, mint Lady Gaga-t. Minden balhéjára azonnal ugrik a sajtó, így hosszasan elemezték, amikor 2014-ben egy sztripper melleit nyalogatta, ahogyan azt is, amikor Orlando Bloommal verekedett össze egy ibizai szórakozóhely előtt.

Justin Bieber rajongóinak neve az USA-szlengben: "belieber".