Palvin Barbara

Palvin Barbara

dylan sprouse

topmodell

Palvin Barbara

Minden infó egy helyen Palvin Barbaráról

Palvin Barbara 1993. október nyolcadikán született Budapesten. Gyerekkorában szívesen focizott és énekelt, ám gyerekkorának hamar vége szakadt, miután tizenhárom éves korában felfedezte őt egy modellügynökség. 

Palvin Barbara a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba járt. 2013-ban New Yorkba költözött, hogy könnyebben elérhető legyen az őt foglalkoztatni akaró ügynökségek számára.

Palvin Barbara rendszeresen fellép divatbemutatókon, ahol a legnevesebb divatházak kollekcióját viseli. Így dolgozott már többek közt a Louis Vuittonnak, Vivienne Westwoodnak, a Chanelnek és a Loewenek is.

Magazinokban már 13 éves korától megjelennek Palvin Barbara fotói, így modellt állt többek közt az orosz és a német Vogue-nak, a Harper's Bazaarnak és az Elle magazinnak is. 

A pletykalapok összeboronálták már több sztárral, így Justin Bieberrel vagy az One Direction-tag Niall Horannal is.

Palvin Barbara méretei: mellbőség: 82cm, csípőbőség: 58cm, derékbőség: 89cm. Ruhamérete EU-szabvány szerint 33-as és 38-as cipőt visel. Magassága 174 cm ami valamelyest elmarad az átlagos modell-magasságtól. ám egyedi, kislányos arca miatt Palvin keresett modell.