
tartósítás


Így készül a sütőtökpüré, amit bármikor lekaphatunk a kamrapolcról

Ezzel a módszerrel kétszer annyi ideig eláll a kenyér

Ezzel a zseniális trükkel megakadályozhatod, hogy az avokádód megbarnuljon!

Furcsa, de hatásos módszerrel tartósíthatjuk a tojást!

Fél évig nem hervad el az ecuadori örökrózsa

Tudtad, hogy a jégkockatartó valójában milyen sokoldalú? Így tedd a konyhád alapeszközévé!

Umamibomba Szicíliából – Szinte érezzük az ízét: így készülnek a napon szárított paradicsomok

Ezzel az ősi módszerrel 6 hónapig friss marad szőlő

A komoly háziasszonyok ilyenkor birsalmasajtot főznek

Kis munka, nagy öröm: az aszalt gyümölcsök a nyár ajándékai

Így lehet sokat spórolni az étkezésen

Nehogy már télen ne ehessünk sütőtökös ételeket!

Most töltsd fel a fűszerkészleteidet!

A lila levendulaszörp nem szemfényvesztés, hanem valóság
