Életmód

Tabu a bajusz!

Vannak olyan témák, amirõl a nõk egymás között sem igen beszélnek. Az arcon megjelenõ nemkívánatos szõrszálak ebbe a kategóriába tartoznak. Titokban persze minden nõ keresi rájuk a megoldást.





Másnak is van bajuszkája!

A száj feletti pihék megerősödése nem egyedi probléma. Sok nő küzd vele, a háttérben pedig különféle okok állhatnak. Lehet betegség utóhatása, hormonprobléma, vagy akár öröklött is. Ha nagyon erős és zavaró szőrszálak jelennek meg az arcunkon, mindenképpen forduljunk orvoshoz!


Tüntessük el mind egy szálig!

Egyébként pedig érdemes szétnézni a kozmetikai ipar termékei között, és választani valamelyik szőrtelenítő megoldás közül. Valamikor a szőkítés volt a legdivatosabb megoldás. Manapság viszont ez az eljárás kegyvesztett lett, hiszen hiába, a bajusz attól még bajusz, hogy szőke!


A legtöbb kozmetikus a hideg arcgyanta mellett teszi le a voksát. Ez az eljárás gyors, tiszta és „fájdalommentes”. Jó, persze nem szó szerint, de azt a pár másodpercnyi kellemetlenséget nyugodtan el lehet viselni. Az eredmény pedig tökéletes érzéki száj, bajuszcsík nélkül. Hát nem megéri?

Bátran kipróbálhatod otthon is!





A Veet arcgyantához például nem kell különösebb rutin. A diszkrét doboz hátulján tökéletes használati utasítást találunk, amely lépésről lépésre segít bennünket a lehető legtökéletesebb eredményhez. A 20 darab kis gyantacsíkot kedvünkre méretezhetjük, így elkerülhető az is, hogy olyan helyről is szőrtelenítsünk, ahonnan nem szeretnénk.
Fontos viszont, hogy a művelet végrehajtása után mindenképpen és kizárólag a dobozban mellékelt gyantázás utáni törlőkendővel töröljük át a bőrünket. Remekül eltávolítja a gyantamaradványokat, és selymessé teszi a bőrt, de ami még fontosabb, fertőtlenít is, és ezzel megakadályozza a gyulladást.
A jó hír, hogy minden érzékeny felületen használható – arcon, bikinivonalon és a hónalj bőrén is.


Az eredmény pedig 4 hétig tartó sima és selymes bőr!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top