Csajos Bajok

“Nem is csúnya, mint ahogy gondoltam”

Lehet, hogy már a kérdéstől is megijedsz, pedig nem kellene: te milyennek látod a puncidat? Elegedett vagy vele? Ha igen, a szerencsések közé tartozol. A legtöbben ugyanis nem látják szépnek a sajátjukat.

Négyből három nő biztosan elégedetlen a külső nemi szervével. Mivel a csapból is az folyik, hogy tökéletesnek kell lennünk, az elvárásaink az intim szerveinkről alkotott képünket is befolyásolják, annak ellenére, hogy a szervet érintő elképzelésünk koránt sem annyira valóságos, mint ahogyan gondoljuk. Mivel az intim témák kommunikációjára a legtöbben nem nyitottak, sokan azzal sincsenek tisztában, milyen a tökéletes női nemi szerv, csak hajszolnak egy újabb illúziót, ami ráadásul megkeseríti az életüket.

Az önértékelési gondokat megelégelve Layla Martin úgy döntött, hogy egy nagyon izgalmas projekttel segít a nőknek abban, hogy elfogadják magukat és meglássák, hogy bizony minden
punci szép. A fotóművész gondolt egy merészet és bevállalós fotómodelleket keresett puncifotózáshoz. Művészi sorozatot álmodott meg, olyan felvételekkel, amelyek segítenek a nőknek abban, hogy meglássák, hogy a nemi szervük úgy jó, ahogy van, és hogy a párjuk mennyire szépnek látja ellentétben azzal, amit ők maguk magukról gondolnak róla. A művész célja az volt, hogy felnyissa a nők szemét és ne hagyja, hogy a megfelelési kényszert a szőnyeg alá söpörjék megszokásból.

A művész a nemi szervekről készült fotókat végül megmutatta a tulajdonosaiknak. A nők többsége nemcsak hogy elégedetlen volt a látottakkal, hanem akadtak, akik egyenesen csúnyának találták azokat és el is pityeredtek. De nemcsak a nők láthatták a képeket, hanem a párjaik is megnézték és minősítették a fotókat. Azt azonban nem tudták, hogy a csajok hallják, mit mondanak és gondolnak a kedveseik intim testrészéről. A videó igazán elgondolkodtató, mert amikor a nők beszélnek a képekről, látszik rajtuk, hogy megviseli őket az elégedetlenségük.
Aztán amikor meghallják, hogy mennyire szépnek látják a párjaik a puncijukat, tényleg meghatódnak. Vajon te elégedett vagy magaddal?

Persze ennek az egésznek a lelki folyamata nem ilyen egyszerű, de az biztos, hogy ezt a videót minden nőnek és pasinak látnia kell. Ne hagyd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top