Család

Meg Cabot: Hajsza a gonoszok ellen

Újabb Meg Cabot-könyv, melyben egy különleges képességekkel rendelkezõ kamaszlány mindent megtesz, hogy megtaláljon egy elveszett fiút, és leleplezze egy másik fiú gyilkosait. Krimi a javából, kizárólag nagyoknak.

Meg Cabot már régóta ismert könyveiről, ez a kötet is egy sorozat része. Főhősnőjébe, a tizenhat éves Jessicába egy villámcsapás miatt az a képesség költözik, hogy meg tud találni eltűnt embereket. Erre a lehetőségre persze lecsapna az FBI is, Jessica azonban nem akar a kormány szolgálatába állni.

Ebben a kötetben egy egész bűnbandával veszi fel a harcot, akik a “tiszta Amerikát” akarják megteremteni, és ehhez minden eszközt felhasználnak. Ráadásként még be kell mutatnia családjának új barátját is, ami szintén nem egyszerű feladat. A könyvből persze kiderül, melyik a nehezebb!

Kalandjairól egész sorozat született, köteteit az izgalmakat kedvelő kamaszoknak ajánljuk. De semmiképpen sem kiskamaszoknak!

A könyv a Ciceró Kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top