Család

Mese a lagúnákon

Egy elképzelt Velence az 1800-as években, ahol a kõoroszlánok repülnek, amelyet az egyiptomi múmiák seregei ostromolnak, és ahol egy lány és egy fiú a város megmentéséért küzd.






Kattints a képre!
Háromkötetes fantasy-regény első kötete A lagúna királynő, ráadásul annyira izgalmas, hogy együltő helyemben el is olvastam. Ekkor jöttem rá, hogy egy kiment boka jól is jöhet, csak az volt a gond, hogy még nem volt meg a folytatás. De az is jön nemsokára! – kecsegtet a könyv fülszövege.

A meseregény kezdetén két lányt visz a gondolás az árvaházból a tükörkészítő mester házába, hogy kitanulják a mesterséget. Mivel minden jobb, mint egy árvaházban lenni a blokád alatt lévő városban, a lányok nagy várakozással tekintenek kalandjaik elébe. Hát még ha tudnák, milyen kalandok várnak rájuk!

Sellők, kőoroszlánok, múmiák és alvilágiak, fondorkodó tanácsnokok és varázstükrök. Minden van ebben a történetben, amitől igazán izgalmas lehet egy regény!





Kai Meyer: A lagúna királynő
Ciceró Kiadó, 2300 Ft
12-felnőtt korig

4 pont

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top