Család

Babaétrend

Sok tudományos kutatás és egyetemi próbálkozás helyett az anyukák jobban szeretnek hagyatkozni más anyukák véleményére. Valahogy jobban bíznak a bevált módszerekben, a tapasztalatokban.




Minden kisgyerekes anyuka szaladt már át a szomszédba valamilyen fontos kérdéssel. És akinek a szomszédságában nem lakott faggatható anyuka? Az valószínűleg keresett magának egy jól használható, praktikus könyvet.
Amilyet ajánlhatunk minden anyukának, akár lakik a szomszédba más anyuka, akár nem.

Annabel Karmel három gyerekes anyuka a saját receptjeit, tippjeit és trükkjeit osztja meg az olvasókkal. Nemcsak kor szerint, hanem önállóság, bánásmód és válogatósság szerint is szétválogatja az ételeket, heti étrendjeihez pedig bevásárló listát is közöl. A receptek többsége nemcsak a legkisebbek, de a család nagyobb tagjai számára is örömteli étkezést biztosít.

A fő hangsúly az örömtelin van. Hiszen a könyv szerzője hangsúlyozza is, mindig fontosnak tartotta, a legfinomabb ízek örömet is okozzanak a fogyasztóknak.
A kötetben kétszáz recept található aszerint, hogy mennyi idős gyereknek szánjuk. A recepteket jól egészítik ki a főzésre vonatkozó tippek és trükkök, az elválasztás minden mozzanatára kiterjedő leírások.

A könyvet a Partvonal Kiadó jelentette meg.









Próbáld ki! Receptek a könyvből:
• A legkisebbeknek: Csirkesaláta-püré »
• 9-12 hónaposnak: Sajtos-mazsolás gyönyör »
• Totyogóknak: Annabel máglyrakása vajaskenyérből »

• A könyről bővebbet itt tudhatsz meg » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top