Család

A hajhullás októl függetlenül kezelhetõ

A hajhullás a férfiak és a nõk esetében különbözõ okokból következhet be, kísérõjelenségük azonban általában ugyanaz. A DERCOS hajhullás elleni kezelése bizonyítottan megfékezi a hajhullást:

A kutatásban részt vevő alanyok hajának megújulása visszatért az egészséges szintre.






Az egészséges haj gyökere mélyen rögzül a hajas fejbőrbe és biztosítja a hajszál tápanyagellátását. A általában a hajgyökeret körülvevő szövetek megszilárdulásával jár. Ez a folyamat összeszorítja a hajszálat és akadályozza tápanyagellátását. A haj nem jut hozzá alapvető alkotó-elemeihez, elvékonyodik és kihullik.

Egyedülálló molekulakombináció
Az Aminexil® akadályozza a hajgyökeret körülvevő kollagén megszilárdulását, így a gyökér jobban rögzül a fejbőrbe(1). Az SP94™ molekula pedig beépül a hajhagymába(2) (a C14-izotópos felvételen pirossal jelölve). Részt vesz a ceramidok (a haj szerkezetét összetartó lipidek) szintézisében, és az erős, vastag hajszál felépítéséhez szükséges tápanyagok biztosításában.










Az SP94™ hajhagymába való beépülésének C14-izotópos felvétele.

Klinikailag mért hatékonyság, még előrehaladott esetekben is
A klinikai vizsgálatban 48, az előrehaladott androgén hajhullás tüneteit mutató egyén vett részt. A haj állapotához igazított napi rendszerességű kezelés 90 nap alatt jelentős javulást eredményezett. Az anagén fázisban lévő hajszálak száma nőtt (+9,2%), miközben a telogén fázisban lévő hajszálak száma csökkent (-28,2%).
Az anagén/telogén fázisban lévő hajszálak aránya jelzi a haj állapotát: a nem alopéciás állapotban lévő hajnál ez a szám 4. 90 nap elteltével ez az arány 3,08-ról (alopéciás állapot a kezelés megkezdésekor) 4,81-re változott. Ez a hajhullás megfékeződését mutatja.






A vizsgálat ugyanakkor a hajszálak átmérőjének növekedését is kimutatta (átlagosan +22,5%).
A haj dúsabbnak tűnik. Volumene megnő, a hajszálak megerősödnek(3).



Már 3 hét használattól észlelt eredmények(3).
A Dercos hajhullás elleni kezelését kipróbáló férfiak 75%-a már 3 hét használat után a hajszálak megerősödéséről számolt be. Az Aminexil SP94™ pozitívan hat a használók másokkal való viszonyára és hajhullásuk megélésére is: az önkéntes kísérleti alanyok visszanyerték önbizalmukat. A hajszál vastagságának növekedése dúsabb hajat, szebb hajkoronát eredményezett a vizsgálatba bevont nők esetében.









DERCOS
AMINEXIL SP94™
A haj rögzül
(1) és megerősödik(2).
Dúsabbá válik, volumene megnő.
Már 3 hét alatt. (2)

Szabadalmazott egyszer használatos fiola.


Nem zsíros. Nem ragad.
Kellemetlen mellékhatások nélkül.
Kizárólag gyógyszertárban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 8 999 Ft. (12×6 ml)

Készítsen hajdiagnózist: www.dercos.hu  

(1) Az Aminexil® hatékonysága: in vitro vizsgálat. (2) Az Aminexil SP94™ 120 férfi által alátámasztott hatékonysága. (3) Az Aminexil® hatékonysága: kórházi körülmények között, 130 személy bevonásával, az Aminexil® hatóanyaggal placebo ellenében végzett vizsgálat.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top