Család

Biblia gyerekeknek





Az emberiség első könyvét a Bibliát nem egyszerű megismertetni a legkisebbekkel. A szülők nagy része talán már akkor feladja, amikor saját maga akrja jobban tanulmányozni az Ó és Újszövetség történeteit.

A Passage Kiadó sorozatának újabb darabja a Bibliáról szól. Kifejezetten az adventi és karácsonyi időszakra ajánljuk a könyvet, hiszen ekkor bizonyosoan több szó esik a családokban Jézus születésének történetéről.
A kötet erőssége a számtalan színpompás rajz és kevés eligazító, útmutató szöveg. A Biblia szerkezetét követve mutatja be az egyes történeteket, szereplőket. Eljutunk a teremtéstől Mózesen, Dávid és Salamon király történetén át az Újszövetségig. Jézus megszületése, a három királyok látogatása igazi karácsonyi történet.

Miként a sorozat többi kötetében, itt is néhány kreatív ötlt, kézműves tipp zárja a könyvet. Az ünnepi ajánlatban ezúttal az ügyes kezű gyerekek és szüleik akár betlehemet is készíthetnek.







Biblia gyerekeknek
Passage Kiadó 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top