Család

A képzelet képeskönyve

A legszebb világ a fantázia birodalma. Amíg kicsi a gyerek, addig bátran bebarangolja. Aztán, ha nagyobbacska talán néha fél, de igazából csakis a kíváncsiság hajtja. Egy könyv, ami a fantázia világába kalauzolja a kicsiket.





Ez a képeskönyv a képzelet csodálatos és különös világába kalauzolja el a gyerekeket.
Olvashatnak a sárkányokról, szfinxekről, olyan képzeletszülte teremtményekről, mint az óriások, a mumusok, és vámpírok.



Megismerhetik a görög mitológia hőseit, és különös kalandjaikat, és láthatnak újkori jelenségeket is. Együtt álmodhatnak a jó és rossz tündérekkel, varázslókkal. A könyvbeli történetek néhol kicsit borzongatóak, de a gyermeki képzelet világának szereplőiről szólnak, akikkel találkoznak mesekönyvekben, rajzfilmeken is.










Szerkesztői ajánlás

Nézzünk farkasszemet a dínókkal, vagy a félelmetes óriáspolippal. Vágjuk oda neki, hogy na mi van, ki vagy te? Olyan vagányul, amilyen vagányul csak tudjuk! És majd meglátjuk, hogy sem dínó, sem oriáspolip, de még az emberevő óriások sem félelmetesek, egyszerűen okosan kell élni az életet. Ez a könyv első lépés a gyermek szorongás feloldásához. Fontos mérföldkő egy kisgyerek életében! 

•  A képzelet képeskönyve – Passage Kiadó
Ára: 2.290,-








Nézd milyen






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top