Család

Hátradőlhetsz, miközben a család pihen?

Kisgyermekes anyukaként gyakran szembesülhetsz vele, hogy a gyermek nem mindig szívesen látott vendég a szállodákban. Valljuk be, tényleg tudunk hangoskodni, kiborítjuk a levest, felugrálunk az asztaltól, és néha bizony eltörik a mécses.

Pedig néha mit nem adnánk egy pár nyugodt vagy éppen apával kettesben töltött óráért! Vajon egy családi utazás során megkaphatjuk?

Anyukaként elérhetőek a szálloda wellness-szolgáltatásai, vagy a 24 órás „mamaszolgálat” mellett erről tényleg le kell mondani? Sétálhatunk kettesben az ébredő természetben vagy borozgathatunk csendben egy meghitt sarokban? A nyugalom csak akkor lehet teljes, ha közben a gyermek jól érzi magát, és egy játékbirodalom forgatagában talán észre sem veszi, hogy apa és anya most nem ül a játszópajtások között.

Van egy hely, ahol 12 éve azon dolgoznak, hogy a családi üdülés elnyerje méltó színterét: tartalmas családi együttlét, kaland a kicsiknek, pihenés a nagyoknak, ahol tényleg értenek a gyerekek nyelvén:
Ez az alsópáhoki Kolping Hotel.

Miért pont ide érdemes utazni?

  • Mert az ország legnagyobb szállodai játszóházában – Bobóországban – minden kisgyerek játszótársakra talál;
  • mert a 10 hektáros, biztonságos parkból ki sem kell lépni, a kapun belül minden megtalálható a teljes kikapcsolódáshoz;
  • mert könnyen megközelíthető helyen, a Balaton szomszédságában található;
  • mert üdülési csekkel is lehet fizetni.

Itt tényleg nem ciki a gyerek!


Próbáld ki tavasszal a családi pihenés szakértőjét:
a Kolping Hotelt!
Programgazdag hétvégékkel és akciókkal várnak (húsvét előtt 4 éjszaka áráért 5-öt pihenhetsz!)

Márciusban és áprilisban extra tartalommal töltik meg a hétköznapokat:

A programokon való részvétel a szállóvendégek részére díjmentes!

A családfő nem kap tavasszal szabadságot? A nagyszülőket is érdemes magaddal vinni! Vagy beszéld rá a legjobb barátnődet!

További információ: www.kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top