Család

Az első utazás babával

Az első közös utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. Milyen idős babával merjünk útnak indulni? Be kell-e csomagolnunk a fél háztartást az útra? Hogy teremtjük meg ott az otthon kényelmét?

A Kolping Hotelben már 12 éve van válaszunk ezekre a kérdésekre. Szállodánk nyitása óta folyamatosan gyűjtjük a tapasztalatokat a kisbabás családok vendéglátásában, és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több anyuka és apuka tisztel meg bennünket a bizalmával.

Íme néhány hasznos tanács indulás előtt:

1. tipp: Mindig gondosan válassz szállást!

Ha kisbabával indulsz útnak, csak olyan szállást válassz, amely valóban fel van készülve a kicsik fogadására. Vigyázz! A bababarát jelző még nem minden, a szolgáltatások szállodánként nagyon eltérőek lehetnek. Kérdezz rá a részletekre!


2. tipp: Nem kell az egész háztartást becsomagolnod!

Szállodánk berendezésénél a legkisebbek kényelmére is gondoltunk, így ha a Kolpingba készülsz, a kiságy, pelenkázó, fürdetőkád nyugodtan otthon maradhat. Sétához, kiránduláshoz a recepción sportbabakocsi, kerékpárülés és hátihordozó is kérhető. Éttermünkben a babáknak és a kisgyerekeknek külön főzünk, és számos etetőszék vár bevetésre. Térítésmentes bababarát szolgáltatásainkat megtalálod a honlapunkon!

3. tipp: Te is hátradőlhetsz!

Használd ki, hogy kikapcsolhatsz kicsit az anyuka üzemmódból.
A Kolping Hotelben egyedülálló módon ingyenes tanfolyamokon is részt vehetsz:

önismereti tréning
babaúszótábor
babatorna és babaéletmentő tanfolyam

4. tipp: Nem ciki a gyerek!

Nálunk senki nem néz rád mérgesen, ha kiborul a kakaó, vagy éppen a hisztikorszakát élő gyermeked az étterem közepén vágja földhöz magát. Maximum egy cinkos kacsintásra számíthatsz a szomszéd asztalnál ülő családtól. Igen, tegnap velük is épp ugyanez történt.

5. tipp: Utazni nem csak nyáron lehet!

Az első közös utazásra a tavaszi időszak ideális lehet. Ilyenkor már az idő is kellemes, mégsem viseli meg a babát az utazás annyira, mint a nyári kánikulában. A Kolpingban tavasszal kedvezmények is várnak! Húsvét előtt 4 éjszaka áráért 5-öt pihenhetsz!

Még mindig van kérdésed? Kattints ide, és munkatársaink örömmel segítenek!

További információ: www.kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top