Család

Élmény a babának, öröm a családnak!

Végre megérkezett a legifjabb családtag, és minden pillanatod betölti huncut mosolyával és apró mozdulataival? A gyermekáldás nagy öröm, de tudjuk, hogy időnként szükség van egy kis kikapcsolódásra. Nem mersz útnak indulni a kisbabával, mert úgy véled, túl sok gonddal jár, és a kicsi nem érezné jól magát? Szeretnétek sok baba-mama programot kipróbálni, de a nyár elteltével kevés a lehetőség? Van megoldás!

Találtunk egy szállodát Alsópáhokon, ahol igazán sok tapasztalattal rendelkeznek a legkisebbek vendéglátásában, hiszen az elmúlt 13 évben több ezer kisgyermeknek szereztek felejthetetlen pillanatokat. Aki már járt itt, tudja, hogy a családi pihenés a babának is élmény.

Hogy mért kedvelik ennyire a Kolping Hotelt a kisbabás családok?

Élmény a babának, öröm a családnak!Mert itt nem csak a szobák berendezésével igyekeznek a kicsik kényelmét szolgálni, hanem a személyzet is ért a gyerekek nyelvén. A vacsoránál bababüfével kedveskednek a legkisebb vendégeknek, de a szálloda szolgáltatásait is úgy alakították ki, hogy a család minden tagja megtalálja számítását. Ha sétálni támad kedvetek, a szálloda 10 hektáros, forgalomtól elzárt parkjában bármikor felfedezőútra indulhattok. Vagy szeretnétek egy kis időt kettesben tölteni? A bölcsiben napi 3 órában szakképzett gyermekfelügyelőkre bízhatod a csöppséget, ez alatt kipróbálhatjátok a romantikus hangulatú új uszodarészleget, vagy a szálloda wellness szolgáltatásait. Ugye nem hangzik rosszul?

Pihenni nem csak nyáron lehet!

Élmény a babának, öröm a családnak!Ősszel is érdemes összecsomagolni a családot, hiszen egész évben rengeteg izgalmas kaland vár kicsikre és nagyokra egyaránt. Ha még nem volt rá alkalmad, kipróbálhatod a babaúszást is, mert itt hetente négyszer a legkisebbeké a főszerep az uszodában! A közös pancsolás után pedig a baba-mama és a családi szaunában együtt lazíthat a család. Nagyobb gyerkőc is van a családban? Ne aggódj, ő sem fog unatkozni. Emeletes beltéri játszóház, labdatengerbe érkező csúszda, sok barkács program és hatalmas játszóterek várnak rá. És tudod mi a legjobb? Ősszel a Kolpingban szinte minden héten tartalmas programokat szerveznek a családoknak, amiken ingyen részt vehettek!

Hallottál már a Bébi Thai Masszázs Hétről vagy a Bori Babatornáról? Próbáljátok ki, és közben lazítsatok együtt!

Szereted a meglepetéseket?

A Kolpingban mindig valami újdonságon törik a fejüket, hogy a család minden tagjának ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak. A legújabb fejlesztésre sem kell már sokat várni! Hamarosan megnyílik az új Bobó kávézó, amit kifejezetten a szülőknek találtak ki. Ide esténként betérhettek egy koktélra vagy egy csésze illatozó teára. Ugye milyen rég volt, hogy időt szakítottatok egy meghitt beszélgetésre? Most itt az alkalom!

Élmény a babának, öröm a családnak!

De itt még nem ér véget a meglepetések sora! A szálloda idén ünnepli 13. születésnapját, ezért még több különleges kedvezménnyel készülnek! Idén ünneplitek 13. házassági évfordulótokat, vagy a kicsi épp októberben lesz 13 éves? Akkor további meglepetések várnak rátok. Ugye szerinted is szerencsés szám a 13? Nem így gondolod? Akkor irány Alsópáhok, ahol megbizonyosodhatsz róla!

Nézd meg, mennyi izgalmas programmal készülnek még az őszre! >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top