Család

Egyszerűen mosni

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor a mosást megelőző fehér és színes ruhák szétválogatásánál átsuhan az agyunkon a gondolat: Mennyi értékes idő megy kárba, egyszerűbb lenne az egészet egyszerre besuvasztani a mosógépbe. Időnk elvesztegetése csak az egyik fele a történetnek. Ha két turnusban mossuk a ruhákat - külön a fehéreket és külön a színeseket -, melyek gyakran egyszerre is beférnének mosógépünkbe, rengeteg vizet és energiát pazarlunk el.

Ismerős az érzés, mikor családtagjaink napok elteltével rajtunk keresik az előző héten szennyesbe dobott kedvenc farmert vagy pólót? Ilyenkor különböző szempontok találkoznak. Lányunk már korábban eltervezte, mit vesz fel aznap, össze is állította tökéletes ruhaegyüttesét, de jön a gonosz sárkány, azaz mi édesanyák, akiknek a családi kassza egyensúlyát is szem előtt kell tartanunk, és sajnos rossz hírrel szolgálunk. Ha egyszer még nem gyűlt össze annyi piszkos ruha, amennyivel érdemes lenne elindítani akár csak egy mosóprogramot is, bizony várni kell.

Egyszerűen mosni

 

Mit szólna, ha azt mondanánk, ezentúl minden ruhanemű színre, fajtára és alakra való tekintet nélkül egyszerre kerülhet a mosógépbe? Talán hihetetlenül hangzik, de igaz. A magyarázat, pedig még annyira sem elrugaszkodott, mint egy dugóhúzó működési elve. Dr. Beckmann Színvédő kendőjével ugyanis semmit nem kell másként tennie, mint a szokásos nagymosáskor, leszámítva azt az „apróságot”, hogy nem szükséges szétválogatnia a ruhákat. A színvédő kendő magába szívja a ruhákból kijövő színeket, ráadásul a szennyeződésektől is véd.

Egyszerűen mosni

 

A színvédő kendő leegyszerűsíti az életet. Nincs többé hosszú várakozás a szennyes kosárba dobott ruhadarabok miatt, nincs többé feleslegesen elpazarolt víz és elektromosság. Töltse inkább a Dr. Beckmann által megspórolt időt családjával!

 

Tegyen egy próbát családja kedvéért!

Az ingyenes termékmintáért kattintson ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top