Család

Családi élmények ősszel is – nekünk bevált!

A nyári nyüzsgés után bizony nehéz visszaszokni a borús hétköznapokba, mikor hirtelen véget érnek a szabadtéri programok. Kisgyermekes anyukaként a fülemben csengnek a kérdések: Mikor mehetek ki játszani? Miért nem megyünk el sétálni?... És a válasz ott rejtőzik az ablaküvegen táncoló esőcseppekben... Tavaly azonban elhatároztam, hogy nem törődöm bele az őszi egyhangúságba, és felderítem a családi kikapcsolódási lehetőségeket. Így bukkantam rá egy eldugott dunántúli faluban egy igazi gyerekparadicsomra, ahol csodálatos napokat töltöttünk.

Hogy mért olyan különleges ez a hotel, hiszen manapság már egymás után nyílnak az újabb és újabb családbarát szállodák? Ne gondold, hogy a jól csengő szó mögött minden esetben szolgáltatások hada rejtőzik, és a közös vakáció valóban szülőnek és gyereknek is kikapcsolódás. Legtöbb esetben néhány bababarát felszerelésnél, a játszószoba és a babapancsoló kialakításánál nem szabad többet várnod. Azonban itt mi is kellemeset csalódtunk.

Családi élmények ősszel is - nekünk bevált!

 

Az alsópáhoki Kolping Hotelben úgy éreztük, az érkezésünk pillanatától a távozásunkig minden szó szerint körülöttünk forgott.
A hotelben külön óvodát működtetnek, egész nap gyerekprogramokat szerveznek, és napi 9 órában rábízhatod a kicsit az óvó nénikre, hogy ti is kikapcsolódhassatok.

Attól aztán tényleg nem kell félned, hogy unatkozni fog a kis örökmozgó, mert szinte minden héten valamilyen bababarát programkülönlegességgel készülnek.

Családi élmények ősszel is - nekünk bevált!

Mi a babaúszó táboron vettünk részt, hiszen Barnival régóta terveztem, hogy kipróbáljuk, de sajnos a közelünkben nem volt rá lehetőség. Fantasztikus élmény volt látni kisfiam arcát, amint felfedezi a víz alatti világot, és napról napra egyre otthonosabban izeg-mozog a medencében.
Az 5 napos élménygyűjtés után, úton hazafelé egymásra néztünk párommal, és tudtam, hogy egyre gondoltunk: Jövőre, ugyanitt!

Családi élmények ősszel is - nekünk bevált!

 

Már ki is választottam a programot. Idén szüretelünk! Szinte magam előtt látom Barnit, amint hármasával tömi szájába a szőlőszemeket, apró kis tappancsaival a hordóban tapossa a fürtöket és mosolyogva, kis vödörrel a kezében szaladgál a szőlőtőkék között. A szálloda honlapján ti is biztosan találtok olyan programot, amin szívesen részt vennétek. Sőt, az ajánlatkereső segít a választásban. Nézzétek meg, nekünk bejött!

Családi élmények ősszel is - nekünk bevált!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top